Kristy Siebelink Beauty Center

Op 1 september 2016 heeft Kristy Siebelink haar Beauty Center geopend aan de Waterweg 21 in Nunspeet. Na het afronden van haar opleiding Allround Schoonheidsspecialiste Niveau 4 en opleiding pedicure heeft Kristy alle kennis in huis om klanten bij alle mogelijke vragen te adviseren en te helpen. Niet alleen met standaardbehandelingen maar ook specialistische- en vernieuwende behandelingen.

Beauty Center Kristy Siebelink staat voor een gezonde huid, stukje ontspanning, professionele producten en persoonlijke aandacht voor u en uw huid. Iedere gezichtsbehandeling wordt gepersonaliseerd. De behandeling en productadvies wordt altijd afgestemd op uw huidtype, -condite en uw wensen.

In de salon wordt gewerkt met het merk Naturys, dat zijn natuurlijke en organisch gecertificeerde producten. Daarnaast worden o.a. de merken Samenwerkende Pedicures, Jean Déstrees en CND Shellac gebruikt, lees hier meer over deze beauty producten.

Heeft u vragen? U kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie, vrijblijvend advies of een afspraak.

Afspraak maken

Bij Beauty Center Kristy Siebelink kunt u een afspraak maken wanneer het u het beste uitkomt. Wij hanteren geen vaste openingstijden en werken alleen op afspraak. Zo zijn wij flexibel en kunnen behandelingen bij onze klanten in alle rust en met persoonlijke aandacht verzorgen.

 

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op

    Gewenste datum*:

    Akkoord met ons privacybeleid